Dorlion Dent
Blog

Hollywood Smile Eskişehir

Hollywood gülüşüne sahip olmanızı sağlayan hollywood smile kişiye estetik gülüş kazandıran bir gülüş tasarımıdır. Gülüş tasarımı olarak da bilinen hollywood smile estetik ve bembeyaz gülüşler demektir. Ancak mükemmel bir gülüş için dişlerin sadece beyaz olması yeterli değildir. Bu gülüş tasarımıyla amaçlanan kişinin diş, dudak ve diş etleri ile mükemmel bir uyum sağlamaktır. Hollywood gülüşü ile sadece estetik bir gülüş kazandırılmaz. Aynı zamanda kişinin sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmasını sağlar. Hollywood gülüşü hem kadınlara hem de erkeklere yapılabilmektedir. 

Hollywood Gülüşüne Sahip Olmak İçin Yapılan İşlemler 

Güzel bir gülümseme estetik görünüm ve pozitif bir etki için son derece önemlidir. Hollywood gülüşü ile estetik ve sağlıklı dişlere kavuşmak mümkündür. Hollywood gülüş tasarımını geçilmeden önce röntgenle desteklenmiş detaylı bir muayene yapılır. Ardından hollywood smile için kişiye özel olarak bir planlama yapılır. Bu gülüş tasarımı tamamen kişiye özel yapılır. Hollywood gülüşüne sahip olmak için yapılan işlemler şunlardır; 

  • Diş eti tedavisi

  • Ortodontik tedaviler

  • Diş beyazlatma 

  • Kompozit lamineler

  • İmplant tedavisi

  • Tam seramik kaplamalar

  • Zirkonyum kaplama

  • Gerekli görüldüğü takdirde dudak dolgusu 

Hollywood Smile Size Ne Kazandırır ?

Hollywood yıldızları gibi mükemmel bir gülüş için yapılan hollywood smile size öncelikle kusursuz ve estetik görünen bir gülüş kazandırır. Gülüşünüzdeki asimetrilikler hollywood smile ile ortadan kalkar. Hollywood gülüşü size doğal görünen bembeyaz dişler kazandırır. Var olan diş ve diş eti hastalıklarınız hollywood gülüşü ile tedavi edilir. Daha sağlıklı diş ve diş eti kazandırır. Ağız kapanış bozukluklarınız varsa bu durum tedavi edilir. Hollywood smile size daha genç ve daha enerjik bir görünüm kazandırır. Böylece gülüşünüz daha güzel görüneceği için etrafınıza daha pozitif bir enerji yayarsınız. Hollywood smile aynı zamanda fotoğraf çekimlerinde gülümsemenizi gizlemeden özgüvenle gülümsemenizi sağlar.

Hollywood Smile Ne Kadar Sürede Yapılır ? 

Hollywood smile kişiye özel olarak yapılan bir tedavi olduğu için ne kadar süreceği de tamamen kişiye göre değişmektedir. Eğer hastanın diş çürüğü ya da diş eti problemleri varsa bunlar önceden tedavi edilir. Bu durumda hollywood smile için ayrılan süre daha fazla olur. Eğer hastanın eksik dişi varsa implant yapılması gerekir. Bu durumda da yine tedavinin süresi artacaktır. Ancak hollywood smile için genel olarak bir süre vermek gerekirse yaklaşık 5 gün ila 15 gün arasında değişmektedir.

Blog

Tüm Blog Yazılarını İncele
İletişim Bilgileri

Kırmızı Toprak Mah. Vali Ali Fuat Güven Cad. No:26 Odunpazarı/Eskişehir

Haritada Göster
Bizi Sosyal Medyadan Takip Et

Güncel haberler için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi 09.00-21.30

Cumartesi 09.00-21.30

Pazar 10.00-18.00

Dorlion Dent
RANDEVU AL
WHATSAPP